captcha

Jūsų klausimas priimtas

Nauja tradicija – vandens someljė?

Vienas someljė panoro Los Andžele sukurti dar vieną naują tradiciją – vandenį buteliuose vertinti pasikliaujant vyno degustacijos taisyklėmis. Gyvybės šaltinis, jo manymu, turėtų paklusti vyndarystės kanonams, todėl žmonės vandenį turėtų išmokti vertinti pagal skonį.
T. Urbelionio (BFL) nuotr.
T. Urbelionio (BFL) nuotr.

Vienas someljė panoro Los Andžele sukurti dar vieną naują tradiciją – vandenį buteliuose vertinti pasikliaujant vyno degustacijos taisyklėmis. Gyvybės šaltinis, jo manymu, turėtų paklusti vyndarystės kanonams, todėl žmonės vandenį turėtų išmokti vertinti pagal skonį.

„Tik sukūręs vandens meniu, supratau, kad daugelis žmonių nesuvokia, kuo užsiimu ir ko siekiu. Dauguma jų manė: nagi, Martinai, tai tik vanduo, jis visada vienodas“, – tikina Martinas Riese.

Pasak jo, galbūt pakuotė skiriasi, bet įpylus į stiklinę, jokių vandens skirtumų tiesiog negali būti.

Plačiau – „Labas rytas, Lietuva“ reportaže.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...