captcha

Jūsų klausimas priimtas

Laukiant Naujųjų siūlo draugus vaišinti tortu su netikėtu produktu

Jei Naujuosius metus planuojate sutikti namie ir nežinote, kuo nustebinti svečius, siūlome pagaminti naujametinį desertą – tortą su burokėliais ir serbentų uogiene.
Stop kadras
Stop kadras

Kaip pasigaminti desertą, jus mokys „Skonis ir kvapas“ konditerė Lilė Balčiauskienė.

Tortui reikės:

150 g burokėlių

100 g cukraus

70 g miltų

3 kiaušinių

200 g sūrio „Creme Bonjour“

100 g šokolado

5 g kepimo miltelių

1 g aitriosios paprikos

100 g sviesto

25 g kakavos

200 g juodųjų serbentų uogienės

Kaip gaminti – žiūrėkite įraše.

 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...