Veidai

2016.12.23 14:15

Patiekalas Kūčių stalui – silkė su topinambais

LRT TELEVIZIJOS laida „Labas rytas, Lietuva“, LRT.lt2016.12.23 14:15

Laidos „Labas rytas, Lietuva“ rubrikoje „Gardus rytas“ pristatytas patiekalas, kurį nesunkiai galėsite pasigamint Kūčių stalui – silkė su topinambais.  Receptą pristatė restorano „Dublis“ virtuvės vadovas Deivydas Praspaliauskas.

Patiekalui prireiks: 

  • 100 g „Matjes“ silkės;
  • 20 g pasirinktų arba upėtakio ikrų;
  • 50 g 180 laipsnių temperatūroje valandą keptų topinambų;
  • 20 g marinuotų svogūnėlių;
  • 20 g trupintos minkštos juodosios duonos;
  • 1 obuolio;
  • Aliejaus;
  • Druskos;
  • Pipirų.

Patiekalo gaminimo eigą žiūrėkite reportaže.

Paieškos rezultatai

20180218

Įkelk naujieną

Nuotraukos
Nuotraukos
Kelkite nuotraukas tiesiai iš kompiuterio arba spauskite pridėti nuotrauką/as
Nuorodos į audiovizualinę informaciją
Autorius