Veidai

2016.08.31 12:59

Naujoje kulinarinėje knygoje siūlo rauginti ir obuolius, ir kriaušes

LRT TELEVIZIJOS laida „Labas rytas, Lietuva“, LRT.lt2016.08.31 12:59

Maisto tinklaraštininkė Renata Ničajienė išleido jau ketvirtą ciklo „Gero maisto dienoraštis“ knygą. Kiekviena jų yra skirta konkrečiam metų laikui. Paskutiniojoje surinkti įvairūs rudens gėrybių receptai, ypatingas dėmesys skirtas daržovėms ir vaisiams.

„Yra nemažai konservavimo receptų – [patariu], kaip panaudoti visą derlių ir kaip panaudoti jį sveikiau. Taip pat yra daug raugintų daržovių receptų. Ir ne tik daržovių, pavyzdžiui, siūlau rauginti ir obuolius, ir kriaušes“, – pasakoja kulinarinių knygų autorė.  

Daugiau apie rudens receptus – pokalbyje.

20180218

Įkelk naujieną

Nuotraukos
Nuotraukos
Kelkite nuotraukas tiesiai iš kompiuterio arba spauskite pridėti nuotrauką/as
Nuorodos į audiovizualinę informaciją
Autorius