Veidai

2016.01.23 12:43

Apyvartą Kinijos užkandinės didino... narkotikais

LRT TV naujienų tarnyba, LRT.lt2016.01.23 12:43

Kinijos maisto ir vaistų priežiūros institucija nustatė, kad mažiausiai 35 viešojo maitinimo įstaigose kaip prieskonis buvo naudojamos opijinės aguonos ir net morfijus. 

Įtariama, kad užkandinių ir restoranų savininkai bandė sukurti klientams narkotinę priklausomybę nuo tam tikrų patiekalų ir taip padidinti apyvartą. Tokiais klientų viliojimo metodais naudojosi ir restoranai Šanchajuje ir  paprastos koldūnų bei makaronų užkandinės kituose Kinijos miestuose.

Paieškos rezultatai

20180218

Įkelk naujieną

Nuotraukos
Nuotraukos
Kelkite nuotraukas tiesiai iš kompiuterio arba spauskite pridėti nuotrauką/as
Nuorodos į audiovizualinę informaciją
Autorius