captcha

Jūsų klausimas priimtas

Miško produktų derinys – populiaraus lenkų restorano šefo recepte

Lenkijoje grybavimas itin populiarus. „Euromaxx“ vieši Katovicuose, Aukštutinėje Silezijoje, kur populiaraus lenkų restorano šefas siūlo šernienos kepsnio ir perlinių kruopų rizoto su grybais receptą. 
 
K. Vanago (BFL) nuotr.
K. Vanago (BFL) nuotr.

Rudenį Lenkijoje turgaus prekystaliai nukrauti įvairiausiais grybais. 

„Lenkai mėgsta grybus, nes jie labai aromatingi ir stipraus skonio“, – sako virtuvės šefas Marcinas Czubakas. 

Jo teigimu, grybų dedama į daugelį tradicinių patiekalų. Todėl M. Czubakas siūlo pasigaminti šernienos kepsnį, o prie jo pateikti perlinių kruopų rizotą su grybais. 

„Šerniena puikiai dera prie grybų, nes abu produktai atkeliavo iš miško“, – įsitikinęs M. Czubakas. 

Išskirtinio patiekalo receptas – video reportaže.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...