Veidai

2015.11.13 11:28

Kaip pasigaminti žemaitišką kastinį (receptas)

Ieva Balsiūnaitė, LRT TELEVIZIJOS laida „Labas rytas, Lietuva“, LRT.lt2015.11.13 11:28

Žemaitijos regionas nuo seno laikomas išskirtiniu – čia vis dar gajos ir senosios valgymo tradicijos. Regionas gali pasigirti gausia patiekalų įvairove: čia valgoma daug skirtingų košių, sriubų. Žemaičiai įprastai valgo neriebią mėsą, įvairius rūkytus gaminius. Regiono pasididžiavimas – tradicinis kastinys – nesudėtingas kiek aštraus skonio patiekalas.

„Šiam patiekalui reikės sviesto, grietinės ir prieskonių: kmynų, česnakų ir druskos“, – pasakoja restoranų grupės „Forto dvaras“ vyr. virėjas Ramūnas Giraitis.

Daugiau apie tai – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“.

Naujausi

Paieškos rezultatai

20180218

Įkelk naujieną

Nuotraukos
Nuotraukos
Kelkite nuotraukas tiesiai iš kompiuterio arba spauskite pridėti nuotrauką/as
Nuorodos į audiovizualinę informaciją
Autorius