captcha

Jūsų klausimas priimtas

Kaip pasigaminti žemaitišką kastinį (receptas)

Žemaitijos regionas nuo seno laikomas išskirtiniu – čia vis dar gajos ir senosios valgymo tradicijos. Regionas gali pasigirti gausia patiekalų įvairove: čia valgoma daug skirtingų košių, sriubų. Žemaičiai įprastai valgo neriebią mėsą, įvairius rūkytus gaminius. Regiono pasididžiavimas – tradicinis kastinys – nesudėtingas kiek aštraus skonio patiekalas.
Asociatyvi nuotr., K. Vanago (BFL)
Asociatyvi nuotr., K. Vanago (BFL)

„Šiam patiekalui reikės sviesto, grietinės ir prieskonių: kmynų, česnakų ir druskos“, – pasakoja restoranų grupės „Forto dvaras“ vyr. virėjas Ramūnas Giraitis.

Daugiau apie tai – LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...