captcha

Jūsų klausimas priimtas

Restoranas Paryžiuje persikėlė į metro

Paryžiaus metro stotelėje įsikūrė Michelino – geriausių pasaulio restoranų vertintojų – pripažintas virtuvės šefas. Restoranui Burgundijos regione vadovaujantis Patrickas Bertronas anties kepenėlių paštetą, pagardintą egzotiškais padažais siūlo išalkusiems ir skubantiems keleiviams.
AFP/Scanpix nuotr.
AFP/Scanpix nuotr.

Dėl to, kad metro stotis – vieta, kur persimaišo labai įvairūs žmonės, Patrickas Bertronas ir nusprendė joje gaminti patiekalus.

„Ateidami į metro stotį išlaisviname maistą, nes metro susitinka patys įvairiausi žmonės. Visi gyventojai čia susipina, nes metro yra patogiausias transportas dideliame mieste – praktiškiausias, greičiausias. Norėjome čia ateiti, kad pasakytume žmonėms: būti po žeme nereiškia, kad nevyksta puikių dalykų paviršiuje“, – pasakojo P. Bertronas.

Daugiau apie šį eksperimentą žiūrėkite LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Įvairenybės

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...