captcha

Jūsų klausimas priimtas

Rytietiškos smidrų salotos pagal B. Nicholson: davė ir paprastą patarimą

„Nežinau kitos daržovės, kurią pavasarį mėgčiau labiau nei smidrus“, – sako kulinarė Beata Nicholson ir LRT TELEVIZIJOS žiūrovams siūlo išbandyti gardžių rytietiškų smidrų salotų receptą bei dalinasi patarimu, kuris padės pagardinti bet kurias salotas.
LRT stop kadras
LRT stop kadras

Anot B. Nicholson, jei norite, kad salotos būtų gardžios ir gražiai atrodytų lėkštėje, nepamirškite prieš dėdami į lėkštę salotų lapus sumaišyti dubenyje su padažu, kad kiekvienas lapelis būtų aplietas padažu.

Rytietiškoms salotoms pagal B. Nicholson prireiks smidrų, alyvuogių aliejaus, kepintų sezamų aliejaus, druskos, pipirų, moliūgų, saulėgrąžų ir sezamo sėklų, avokadų, salotų. Padažui – sojos padažo, kepintų sezamų aliejaus, alyvuogių aliejaus, balzaminio acto ir citrinos sulčių.

Visas receptas – vaizdo įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Gyvenimas

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...