Gyvenimas

2018.05.31 16:55

B. Nicholson: pagaminę šiuos balandėlius, neišvengsite piršlybų

LRT TELEVIZIJOS laida „Beatos virtuvė“, LRT.lt2018.05.31 16:55

„Balandėlių kvapas yra vienas nuostabiausių pasaulyje. Jis pakviečia šeimą į virtuvę iš antro ir trečio aukšto, net iš kaimynystės. Visi, pajutę šį kvapą, ateis pas jus ir pasipirš, jei esate dar nesusituokę“, – savo laidoje juokauja kulinarė Beata Nicholson ir LRT TELEVIZIJOS žiūrovams siūlo receptą, pagal kurį balandėlius ji gamina nuo dvylikos metų.

Kitaip, nei dauguma lietuvių, B. Nicholson nesiūlo balandėlių iš pradžių apkepti, o iškart juos troškina. Dar vienas recepto išskirtinumas – su daugybe daržovių ir kruopų sumaišyta mėsa.

B. Nicholson siūlomiems balandėliams pasigaminti prireiks kopūsto, 500 g maltos kiaulienos, 100 g miežinių kruopų, morkos, paprikos, cukinijos, saliero lapkočio, saujelės svogūnų laiškų, saujelės krapų, druskos, pipirų.

Visas receptas – vaizdo įraše.