Naujienų srautas

Gyvenimas2020.04.26 18:54

Tiems, kurie jau ėmėsi liemens ploninimo darbų, – Beatos Nicholson įdaryti pievagrybiai

„Labai populiarus būdas – į dideles vadinamųjų „portobello“ grybų kepures pridėti įvairiausio įdaro ir jas iškepti orkaitėje. Šis grybas puikiausiai padės valgyti daugiau augalinio maisto ir mažiau mėsos“, – sako LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson ir dalijasi daržovėmis įdarytų grybų receptu.

Įdarytu grybu galite pavaišinti ne tik mėsos nevalgančius svečius, bet ir paskanauti patys, ypač jei šiuo metu ėmėte rūpintis pavasarinėmis kūno formomis, sako B. Nicholson.

Beje, yra tikimybė, jog gardžiai apskrudę pievagrybiai gali sužavėti net tuos, kurie grybų nelabai mėgsta – susimaišę sūrio ir daržovių skoniai burnoje sukurs tikrą šventę!

Įdarytiems grybams reikės:

3 rudieji pievagrybiai „Portobello“

1 baltasis svogūnas

2 saujos špinatų lapelių

3 saulėje džiovinti pomidorai

100 g vyšninių pomidorų

50 g mocarelos sūrio

80 g ožkų pieno sūrio

50 ml alyvuogių aliejaus

Druska, pipirai

Gaminimo būdas – įraše:

Ateinant pavasariui žalumos norisi ne tik už lango, bet ir lėkštėje: įdaryti grybai ir kopūstų salotos
LRT yra žiniasklaidos priemonė, sertifikuota pagal tarptautinę Žurnalistikos patikimumo iniciatyvos programą

Naujausi, Skaitomiausi