„Labai populiarus būdas – į dideles vadinamųjų „portobello“ grybų kepures pridėti įvairiausio įdaro ir jas iškepti orkaitėje. Šis grybas puikiausiai padės valgyti daugiau augalinio maisto ir mažiau mėsos“, – sako LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson ir dalijasi daržovėmis įdarytų grybų receptu.
Įdarytu grybu galite pavaišinti ne tik mėsos nevalgančius svečius, bet ir paskanauti patys, ypač jei šiuo metu ėmėte rūpintis pavasarinėmis kūno formomis, sako B. Nicholson.
Beje, yra tikimybė, jog gardžiai apskrudę pievagrybiai gali sužavėti net tuos, kurie grybų nelabai mėgsta – susimaišę sūrio ir daržovių skoniai burnoje sukurs tikrą šventę!

Įdarytiems grybams reikės:
3 rudieji pievagrybiai „Portobello“
1 baltasis svogūnas
2 saujos špinatų lapelių
3 saulėje džiovinti pomidorai
100 g vyšninių pomidorų
50 g mocarelos sūrio
80 g ožkų pieno sūrio
50 ml alyvuogių aliejaus
Druska, pipirai
Gaminimo būdas – įraše: