Praėjusią žiemą LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ svečiai pasidalijo įvairiausiais receptais – nuo eklerų, spurgų ar žagarėlių iki tortų su špinatais, šaltalankiais ar veganiško morkų kekso. Pats metas išrinkti gardžiausią žiemos sezono kepinį.
Populiariausias „Beatos virtuvės“ tortas renkamas LRT feisbuko paskyroje – čia už labiausiai patikusį kepinį atiduoti savo balsą galima spaudžiant ant jo nuotraukos „patinka“.
Už žiemos sezono kepinius balsuoti galima visą liepos mėnesį.
Rugpjūtį rinksime populiariausią pavasario tortą.
Birželį feisbuke buvo skelbiami rudens sezono kepiniai ir jų autoriai. Kas nugalėjo ir pelno specialius „Beatos virtuvės“ prizus, bus skelbiama penktadienį, liepos 5-ąją LRT feisbuko paskyroje.
Rugsėjį iš trijų sezono nugalėtojų bus renkamas geriausias metų tortas. Juo taps tas, kuris surinks daugiausiai „patinka“. Konkurso dalyvių ir nugalėtojų laukia „Beatos virtuvės“ prizai.
Pradžiuginsime ir balsuojančius už geriausią kepinį. Laimingieji bus išrinkti burtų keliu, jiems atiteks LRT prizai.
Liepos mėnesio dalyviai:
1. Sandra Sparnaitienė – eklerai
Taip pat skaitykite
2. Lina Geštautaitė – japoniškas sūrio tortas
Taip pat skaitykite
3. Justina Kumparskienė – špinatų tortas su uogų kremu
Receptas nuo 20.24 min.:
4. Aurelija Vaitkuvienė – vaflių tortas
Receptas nuo 16.41 min.:
5. Asta Petrušienė – natūraliai saldūs „Snickers“ batonėliai
Taip pat skaitykite
6. Martynas Nedzinskas – žagarėliai
Taip pat skaitykite
7. Jolanta Baltrušaitienė – glaistytos mielinės spurgos su vyšnių uogiene
Taip pat skaitykite
8. Jurgita Gedminienė – vyniotinis „Jonis“
Taip pat skaitykite
9. Anželika Teresė – veganiškas morkų keksas
Taip pat skaitykite
10. Ieva Putrimienė – citrininis tortas
Taip pat skaitykite
11. Laura Donėlė – medaus tortas su šaltalankiais
Taip pat skaitykite
12. Violeta Kalvelienė – tortas „Karpatka“
Taip pat skaitykite
Populiariausias „Beatos virtuvės“ tortas renkamas LRT feisbuko paskyroje – čia už labiausiai patikusį kepinį galima atiduoti savo balsą spaudžiant ant jo nuotraukos „patinka“.