Naujienų srautas

Gyvenimas2019.05.26 12:54

Namuose – kaip restorane: virtuvės šefas pasidalijo paprastu grilyje kepto aštuonkojo receptu

Turbūt visi kasdien norėtume valgyti taip, kaip geriausiame restorane, tačiau vis tiek jausti naminį skonį. Lietuvoje vis populiarėjant jūrų gėrybėms, gardų aštuonkojį galima pasigaminti ir patiems. Tam neprireiks nei daug laiko, nei pastangų ar sudėtingų ingredientų.

Kaip namuose grilyje išsikepti gardų aštuonkojį, pataria restorano „Mason“ virtuvės šefas Andrius Skalskas. Jis rekomenduoja išbandyti aštuonkojį patiekti su saldžiųjų bulvių piurė, kepintomis daržovėmis bei aštria čiorizo dešra.

Šiam patiekalui jums prireiks:

aštuonkojo

čiorizo dešros

vyšninių pomidoriukų

saldžiųjų bulvių

pavasarinių bulvyčių

šparaginių pupelių

brokolių

grietinėlės

druskos ir pipirų

alyvuogių aliejaus

Gaminimo būdas – laidos įraše (nuo 18.10 min.)

„Labas rytas, Lietuva“ iš Daukanto aikštės. I dalis. Juozas Statkevičius apie vaidmenį Holivude: tai – nepaprasta patirtis

 

LRT yra žiniasklaidos priemonė, sertifikuota pagal tarptautinę Žurnalistikos patikimumo iniciatyvos programą

Naujausi, Skaitomiausi