Turbūt visi kasdien norėtume valgyti taip, kaip geriausiame restorane, tačiau vis tiek jausti naminį skonį. Lietuvoje vis populiarėjant jūrų gėrybėms, gardų aštuonkojį galima pasigaminti ir patiems. Tam neprireiks nei daug laiko, nei pastangų ar sudėtingų ingredientų.
Kaip namuose grilyje išsikepti gardų aštuonkojį, pataria restorano „Mason“ virtuvės šefas Andrius Skalskas. Jis rekomenduoja išbandyti aštuonkojį patiekti su saldžiųjų bulvių piurė, kepintomis daržovėmis bei aštria čiorizo dešra.
Šiam patiekalui jums prireiks:
aštuonkojo
čiorizo dešros
vyšninių pomidoriukų
saldžiųjų bulvių
pavasarinių bulvyčių
šparaginių pupelių
brokolių
grietinėlės
druskos ir pipirų
alyvuogių aliejaus
Gaminimo būdas – laidos įraše (nuo 18.10 min.)