Gyvenimas

2019.06.07 20:45

Beata Nicholson patarė, kaip panaudoti užsilikusias virtas bulves: galėčiau tai valgyti kasdien

LRT TELEVIZIJOS laida „Beatos virtuvė“, LRT.lt2019.06.07 20:45

Jei mėgstate valgyti šviežią maistą ir nežinote, ką daryti su kelias dienas užsistovėjusiomis virtomis bulvėmis, LRT TELEVIZIJOS laidos „Beatos virtuvė“ vedėja Beata Nicholson siūlo išeitį. Ji rekomenduoja pasigaminti gardžius bulvių ir varškės kukuliukus.

„Šiuos kukuliukus galėčiau valgyti kiekvieną dieną, jei būtų, kas man tokius pagamina. Tokių šaldytų nusipirkti nebūna. Pasigaminkite jų patys ir tikrai nesigailėsite. Jeigu turite iš vakar dienos likusių bulvių – jas ir sunaudokite“, – sako B. Nicholson.

Bulvių ir varškės kukuliai su špinatais

Reikės:

400 g virtų bulvių

200 g varškės

100 g špinatų

4 šaukštų miltų

2 kiaušinių

druskos

Padažui:

50 g sviesto

80 g grietinės

Druskos

Gaminimo būdas – laidos įraše (nuo 31.12 min.)

Beatos virtuvė 63 laida

 

20180218

Įkelk naujieną

Nuotraukos
Nuotraukos
Kelkite nuotraukas tiesiai iš kompiuterio arba spauskite pridėti nuotrauką/as
Nuorodos į audiovizualinę informaciją
Autorius