captcha

Jūsų klausimas priimtas

Skonio improvizacija

2014-08-30 17:00
3105
Įvertinimas: 0
  

Bet ką gaminant yra viena bet labai svarbi taisyklė, kurią žino ne kiekviena šeimininkė. Vos tik atėjus į virtuvę reikia mesti receptą ir improvizuoti. Žinoma, mes galime paimti receptų knygą ir lyg kokie chemikai ją analizuoti ir viską sverti po gramą. Tačiau gamyba ir improvizacija - vienas seniausių ir paprasčiausių būdų išreikšti save sau ir kitiems. Tad kodėl nepabandžius? Ir nepamėginus? Šįryt aktorius Eimutis Kvoščiauskas gamins čia ir dabar improvizuoti pusryčiams iš namuose esančių produktų. Prisiminsime juokingus nutikimus darbe. Kodėl aktoriai scenoje neverda, nekepa ir nieko negamina, bet laukia epizodo pabaigos ir užkulisiuose paslėpto torto? Novatorius nebijantis ir kuriantis netikėčiausius derinius iš paprastų dalykų. Maisto virtuozas Deividas Praspaliauskas šį ryt nustebins visko mačiusius. Lašiša, voveraitės ir didelė lėkštė. Kas tai? Na, o už lango besibaigiančiai vasarai išeiti nelies bene geriausia specialistė Halina Bovševič. Pasidabinusi raudona kepure ir smagiai juokaudama ji sukurs naują improvizaciją iš, žinoma, vištienos.

Įrašas sėkmingai įdėtas į grojaraštį!

Šis įrašas jau yra jūsų grojaraštyje!

Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...