Beatos virtuvė. Mėsininko amatas iš arti, nuostabus varškės pyragas ir pokalbis apie širdžiai mielus dalykus su kardiologe

Mėsininkas atskleidžia paslatis, kaip išsirinkti skanią mėsą ir pasigaminti gardžias dešreles namuose

Būdavo laikai, kai žmonės visą mėsa pirkdavo ne parduotuvėse, bet pas mėsininkus. Dabar, prireikus mėsinės, nėra taip paprasta ją rasti, o tam, kad išmoktum mėsininko amato, kartais tenka išvykti į užsienį. „Beatos virtuvėje“ – pažintis su jaunu virtuvės šefu Roku Vasiliausku, kuris savo profesijos mokėsi Danijoje. Jis atskleidžia „triukus“, kurių pagalba galima išsirinkti kokybiškiausią mėsą bei pasidalina naminių dešrelių gaminimo paslaptimis.

Virtuvės hitas, be kurio ruduo – ne ruduo: nuostabus varškės ir karamelizuotų obuolių pyragas

Ruduo be obuolių ir varškės pyragų – ne ruduo. Beatos virtuvėje namų virtuvės hitas – pyragas, kuris tikrai patiks kiekvienam lietuviui, nes varškė mums išties itin artimas ingredientas.

„Klauskite daktaro“ vedėja Plisienė apie filmavimus: tema – skyrybos, o pašnekovė kalba apie laimingą susitaikymą su vyru

„Beatos virtuvėje“ pokalbis apie širdžiai malonius ir pavojingus dalykus su Kauno klinikų kardiologe, Konsultacijų ir diagnostikos skyriaus vadove prof. Jurgita Plisiene.

Ved. Beata Nicholson.

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau