Beatos virtuvė. Viskas, ko reikia Velykų stalui: prancūziškai kepta višta, „Šokoladinė boba“ ir Doveikos netikras zuikis

Ruošiamės Velykoms! Žiūrovų laukia Beatos pasiūlymai velykiniam stalui ir, žinoma – gerų emocijų pliūpsnis.

Šventiniam stalui puikiai tiks Prancūzijos įkvėpta pamarinuota kepta višta su vadinamųjų „boulangerie“ bulvių ir svogūnų apkepu.

Kokios gi Velykos be mielinių kepinių? Kvapni, gražuolė, lietuvišku medumi aplieta šokoladinė „boba“ tikrai patiks visai šeimai!

Beatos svečias – kunigas Ričardas Doveika, kuris, pasirodo, moka ir šokti, ir yra profesionalus kulinaras! Jis pagamins netikrą zuikį iš kalakutienos, triušienos ir putpelių kiaušinių su bulvių ir žirnelių koše bei burokėlių žele.

Žinoma – marginsime ir kiaušinius! Trejų metų laidos „Beatos virtuvė“ patirtis įkvėps marginti vašku, skutinėti arba išbandyti natūralius dažus, kurių gausu kiekvienoje virtuvėje.

Ved. Beata Nicholson.