Beatos virtuvė. Latviškas befstrogenas su netikėtu ingredientu, drėgnas šokoladinis pyragas bei veganiškas mėsainis pagal Vidugirius

Apie sveikatą ir ryšį tarp to, kas yra galvoje ir mūsų kūne pasakoja šeimos gydytoja, endobiogenikė ir osteopatė Yuliya Asovskaja.

Senoje receptų knygoje Beatos Nicholson rastas latviško befstrogeno receptas iš kiaulienos ir su slaptu ingredientu – raugintais agurkėliais. Lengvas, greitai pagaminamas ir abejingų nepaliekantis receptas – išbandykite!

„Niekada nebus per daug geros sriubos“, – sako laidų vedėja, kulinarė Beata Nicholson ir siūlo išbandyti trintos daržovių sriubos receptą, kuris pasak jo autorės – nustebins aromatu ir egzotišku skoniu.

Gerai savaitgalio pradžiai išbandykite šokoladinio pyrago su datulėmis receptą. Su mažiau cukraus, daugiau datulių, natūralaus saldumo, bet tikrai be galo skanus ir drėgnas. Tiks ir šventei, ir kaip desertas.

Asvejos regioniniame parko girioje įsikūrę Jurga ir Mindaugas Vidugiriai čia taip pat organizuoja patirtinius renginius moksleiviams ir šeimoms. Keliauja į žygius ir gamina vegetariškus patiekalas. Vieną jų – veganišką mėsainį su tofu – siūlo išbandyti ir jums.

Kulinarinė pokalbių laida. Ved. Beata Nicholson.