Už Vilniaus. Šefas Ignas Višinskas: kartais sriubą ragauju per kaukę

Už Vilniaus

2020.10.14 18:12

Už Vilniaus. Šefas Ignas Višinskas: kartais sriubą ragauju per kaukę

11
00:00
00:00
00:00
Iškelti grotuvą
  • Grojimo greitis:

Atlikėja Justė Arlauskaitė-Jazzu Anykščiuose beveik prieš porą metų įkūrė restoraną „Basi Basi“ ir virtuvei vadovauti patikėjo 29-erių šefui Ignui Višinskui. Jis prisipažįsta, kad dirbti virtuvėje su kauke nelengva – kartais tenka ir sriubą per ją paragauti. Jaunasis šefas taip pat prisipažįsta, kad skauda širdį, kai dalis klientų ne visuomet suvalgo visą jiems pagamintą patiekalą.

Ved. Edvardas Kubilius

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
logo

Laidos tikslas - pasakoti apie mažesnius Lietuvos regionus (savivaldybes): jų politines aktualijas, geruosius ir bloguosius regionų politikos pavyzdžius; rinkti ir skelbti išskirtines už Vilniaus gyvenančių žmonių istorijas. Laida transliuojama trečiadieniais 18.12 val.

Kiti laidos epizodai

Už Vilniaus

Daugiau
Audioteka sukurta pagal Vokietijos ambasados remiamą audio platformos projektą.