Omletas, sumuštiniai, o gal košė: kokiais patiekalais žmonės pradeda rytą ir ar didelė pusryčių rinka?

Pirmadienis, tad LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“ – metas rubrikai „Ryto piniginė“, kurioje šįsyk – apie pusryčius. LRT žurnalistė Jurgita Čeponytė pasakoja, kad didžiausia, plačiausia pusryčių industrija egzistuoja Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kanadoje. O štai Lietuva pakliūva į viduriuką: pusryčių rinka mūsų šalyje – vidutinė. Kalbant apie patiekalus, lietuviai dažniausiai renkasi kiaušinius, omletus, sumuštinius, o štai sausų pusryčių rinka pasaulyje šiemet išaugo net dešimtadaliu.

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau