Beatos virtuvė. Lengvai gaminamas tortas ir duoklė žuviai: nuo bulvinių blynų su lašiša iki pokalbio apie žvejybą su Nijole Narmontaite

Šį kartą „Pageidavimų koncerte“ – greitai gaminamas tortas. Ne paslaptis, kad torto gamyba kartais atima kone pusdienį, todėl Beata Nicholson pasidalins su itin paprastai gaminamu torto receptu, kuris praverstų šventiniu laikotarpiu.

Anot maisto mitybos specialistų, žmogaus racione šviežia žuvis turėtų atsirasti bent kartą per savaitę. Todėl Beata Nicholson pasidalina greitu ir sveiku patiekalu vakarienei – upėtakiu su bolivinių balandų salotomis.

„Giminės receptas“ rubrikoje – ypatingai lietuvių pamėgtas patiekalas. Agentūros „Atlikėjai.com“ direktorė Neringa Zeleniūtė dalinasi bulvinių blynų su lašiša receptu.

Pokalbyje virtuvėje – sėdamės prie stalo su aktore, rašytoja Nijole Narmontaite. Ar žinojote, kad ji – puiki žvejė ir kulinarė?

Ved. Beata Nicholson.