Populiarėja riebūs hibridai: jų pirmtakas – 2012-aisiais pristatytas kukurūzinio sūrio traškučio takas

Nauja tendencija – riebūs hibridai. LRT žurnalisto Mindaugo Aušros teigimu, socialinėse erdvėse atsiranda vis daugiau nuotraukų ir vaizdo įrašų, kuriuose gaminami riebūs hibridai. Pastarieji – ne pats sveikiausias maistas, kuris yra apvoliojamas ir kepamas kelis kartus, tad M. Aušra nusprendė pasidomėti šia tendencija.

Pasirodo, visa tai prasidėjo nuo 2012-ųjų, kai amerikietiškas greito maisto restoranų tinklas „Taco Bell“ pristatė tokį taką, kurio apvalkalas yra pagamintas iš kukurūzinio sūrio traškučio.

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
Daugiau