Šefas Liutauras Čeprackas apie lietuvišką virtuvę: jei norite tikrų šaltibarščių – važiuokite į Lenkiją

Penktadienis dažnai reiškia ir gero maisto dozę, o ją dažnai pagaminti gali virtuvės šefas Liutauras Čeprackas. Tiesa, jis pats turi skeptišką nuomonę apie gaminimąsi namuose. Jo pavyzdys paprastas: jei norisi sušių, tai juos susukti, susimokėti už produktus ir įdėti begalę darbo yra savęs kankinimas! Liutauras mano, kad tokiais atvejais žymiai geriau juos tiesiog nusipirkti jau padarytus. Tačiau viskas ties sušiais nepasibaigė. Virtuvės šefas į šuns dienas išdėjo lietuvišką virtuvę: jo teigimu, jei norisi tikrų šaltibarščių, reikia važiuoti į Lenkiją!

Ved. Lavija Šurnaitė ir Algis Ramanauskas.