Kasdienybės kultūra. Pokalbis su itin sėkmingą restoraną įkūrusiu Deivydu Praspaliausku

Kasdienybės kultūra

2019.05.18 10:05

Kasdienybės kultūra. Pokalbis su itin sėkmingą restoraną įkūrusiu Deivydu Praspaliausku

11
00:00
00:00
00:00
Iškelti grotuvą
  • Grojimo greitis:

Paskui svajonę... „Trokštu tiesiog mėgautis savo darbu ir gyvenimu“: kas motyvuoja, kas įkvepia restorano „Amandus“ įkūrėją ir vadovą, nepamirštantį ir virtuvės šefo pašaukimo? Pokalbis su Deivydu Praspaliausku.

Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
logo

Viskas yra kultūra, netgi verslas – kultūros dalis. Įvairių socialinių sluoksnių atstovų požiūriai į kasdienybės tendencijas, naujus reiškinius.

Kiti laidos epizodai

Kasdienybės kultūra

Daugiau
Audioteka sukurta pagal Vokietijos ambasados remiamą audio platformos projektą.