Džinsai 2017-02-13 14:05

Džinsai

2017.02.13 13:33

Džinsai 2017-02-13 14:05

11
00:00
00:00
00:00
Iškelti grotuvą
  • Grojimo greitis:
Prestižiniame Užupio rajone įsikūręs restoranas „Sweet Root“ vienintelis Vilniuje, o gal ir visoje Lietuvoje, patiekalus gaminantis tik iš Lietuvoje užaugintų ar pagamintų sezoninių produktų. Restorano bendrasavininkis Sigitas Žemaitis ir kulinarinio tinklaraščio „Sezoninė virtuvė“ autorė Renata Ničajienė papasakos, kaip iš naujo atrado sezoninį maistą ir kodėl mano, kad jis Lietuvoje turėtų išpopuliarėti, kaip Skandinavijos šalyse. Turgus jau seniai nebėra ta vieta, kur parduodamas tik vietinis sezoninis maistas. Vis dėlto vietų, kur tokio maisto galima įsigyti ir nuoširdžiai pabendrauti su jo augintojais ar gamintojais, dar yra. Tokius prekiautojus, jei kainos įkandamos, pirkėjai itin vertina.
Mums svarbus tikslumas ir sklandi tekstų kalba. Jei pastebėjote klaidų, praneškite portalas@lrt.lt
logo

Laida apie populiariąją kultūrą.

Kiti laidos epizodai

Džinsai

24:59
3
24:31
1
25:16
24:46
3
25:02
1
39:58
2
24:45
30:03
2
Daugiau
Audioteka sukurta pagal Vokietijos ambasados remiamą audio platformos projektą.