captcha

Jūsų klausimas priimtas

Vartotojo gidas 2016-10-19 14:05

2016-10-19 16:46
850
Įvertinimas: 0
  

„Kalbant apie sveikos mitybos apibrėžimą, pirmiausia maisto produktai turi būti užauginti sveikatai palankiu būdu, tai yra, naudojant tik tas priemones, kurios būtinos praturtinti dirvą, augalą, kad jis nebūtų užterštas kenkėjais ar ligomis. Visi kasdieniniai maisto produktai turi būti „gryni“, t.y. kuo mažiau perdirbti“, – pastebi sveikatai palankios mitybos propaguotoja Raminta Bogušienė. Kaip atpažinti, kurie produktai yra palankiausi sveikatai? Ar lietuviškos daržovės yra sveikesnės už atvežtines? Kokie pieno produktai – liesesni ar riebesni – yra palankesni sveikatai? Kaip mėsą ar žuvį paverčiame nepalankiu maistu? Į ką kreipti dėmesį, perkant riešutus? Kuo naudingi vienkomponenčiai produktai? Ar brangesni produktai yra sveikesni? Kaip išsirinkti sveikus kasdienius produktus pokalbis studijoje su VšĮ „Sveikatai palankus“ direktore maisto technologe Raminta Bogušiene.

Įrašas sėkmingai įdėtas į grojaraštį!

Šis įrašas jau yra jūsų grojaraštyje!

Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...