captcha

Jūsų klausimas priimtas

Namai namučiai 2014-03-10 15:05

2014-03-10 16:00
1116
Įvertinimas: 0
  

Daugybė mūsų virtuvei priskiriamų patiekalų yra paplitę ir kituose Europos kraštuose. Tai balandėliai, cepelinai, kugelis, vėdarai. O koks tipiškiausias lietuviškas patiekalas? Kurio krašto virtuvės įtaka mūsiškei buvo didžiausia? Ką valgė senovės lietuviai – varguoliai, miestiečiai, ūkininkai, didikai ir valdovai? Kas liko nepakitę iki šių dienų. Studijoje – Lietuvos kulinarijos paveldo fondo vadovė Birutė Imbrasienė ir Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto prodekanas, Lietuvos archeologijos draugijos narys Rimvydas Laužikas.

Įrašas sėkmingai įdėtas į grojaraštį!

Šis įrašas jau yra jūsų grojaraštyje!

Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...