captcha

Jūsų klausimas priimtas

Sveikata 2014-03-01 11:03

2014-03-01 12:19
2012
Įvertinimas: 0
  

Kodėl išsiderina organizmo pH, ir ką daryti, kad būtų atkurta rūgščių ir šarmų pusiausvyra? Organizmo šarminė - rūgštinė pusiausvyra priklauso nuo to, ką valgome. Didesnę mūsų lėkštės porcijos dalį turėtų sudaryti termiškai neapdoroti vaisiai ir daržovės. Jie ir yra šarminantys maisto produktai. Riebus bei daug baltymų turintis maistas organizme suskyla iki rūgščių – jos organizmą rūgština. Rūgšti terpė puikiai tinka veistis virusams bei bakterijoms, skatina daugelį su senėjimu susijusių ligų. Laidoje apie tai pasakos Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centro skyriaus vedėja Rūta Babravičienė. Tirpsmo vanduo: kokių savybių jis turi ir kaip reikėtų teisingai jo pasigaminti „Sveikatoje“ paaiškins sveikos gyvensenos propaguotoja N. Degutienė. Net 75 proc. pacientų niekada nepasisako, kad nelaiko šlapimo. Taip yra dėl to, kad mums gėda kalbėti apie tai. Ši problema yra gydoma – apie pagalbą ligoniams papasakos VUL Santariškių klinikų urologė doc. Aušra Černiauskienė.

Įrašas sėkmingai įdėtas į grojaraštį!

Šis įrašas jau yra jūsų grojaraštyje!

Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...