captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Skonio improvizacija“: ką žinome apie krienus?

Virtuvė – lyg atskira valstybė, kur atsiranda visos pasaulio naujovės. Šįkart „Skonio improvizacijų“ laidoje klaidžiosime legendų labirintais
Laidos vedėjas Arnas Mazėtis.
Laidos vedėjas Arnas Mazėtis.

Aštraus kvapo ir skonio krienai nuo žilos senovės vertinami ne tik mūsų, bet ir senovės Romos, Graikijos, Egipto kraštuose. Legendos apie šį augalą atkeliauja iš pačių įvairiausių pasaulio vietų.

Šį šeštadienį kursime naują improvizaciją – ant krienų lapų kepsime gardų starkį.

Tikriausiai ne visi žino, kad krienai laikomi ir afrodiziakais – meilės vaistais, nes stimuliuoja kraujotaką ir nervų sistemą.

Kodėl krienai vertinami ir prie ko jie tinka? Į skonių paieškas leidžiamės šeštadienį, 10 valandą per LRT televiziją.

Vedėjas Arnas Mazėtis. 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...