captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Skonio improvizacija“: ką namų šeimininkės gamindavo pusę amžiaus?

Aukštosios virtuvės madas diktuoja prancūzai, šokolado ekspertais pristatomi šveicarai, daugiausia ledų suvalgo suomiai, tačiau visi jie mokėsi iš italų. „Skonio improvizacijos“ laida šį sekmadienį keliauja po pasaulį.  
Laidos vedėjas Arnas Mazėtis.
Laidos vedėjas Arnas Mazėtis.

Aukštosios virtuvės madas diktuoja prancūzai, šokolado ekspertais pristatomi šveicarai, daugiausia ledų suvalgo suomiai, tačiau visi jie mokėsi iš italų. „Skonio improvizacijos“ laida šį sekmadienį keliauja po pasaulį.

Daugumoje italų patiekalų karaliauja pomidorai, o itališka virtuvė neįsivaizduojama be makaronų. Bandysime atrasti ir sujungti pagrindinius itališkų patiekalų skonius.

Iš lietuviškų daržovių improvizuosime visoje Italijoje populiarią sriubą. Ar tai tikrai įmanoma?

Ir vartysime istorijos puslapius: ką namų šeimininkės gamindavo pusę amžiaus?

Kelionę po skonių pasaulį pradedame sekmadienį, 10 val. ryte, per LRT televiziją. 

Vedėjas Arnas Mazėtis.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...