captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Maistas ir aistros“: gaminkime su meile

Laidoje „Maistas ir aistros“ kartu su Kauno rajono muziejaus direktoriumi Zigmu Kalesinsku gaminsime  Stanislavo Černieckio gurmanišką patiekalą – keptą žuvį su pikantišku krienų padažu ir bulvių-moliūgų koše.
Kauno rajono muziejaus direktorius Zigmas Kalesinskas.
Kauno rajono muziejaus direktorius Zigmas Kalesinskas.

Laidoje „Maistas ir aistros“ kartu su Kauno rajono muziejaus direktoriumi Zigmu Kalesinsku gaminsime  Stanislavo Černieckio gurmanišką patiekalą – keptą žuvį su pikantišku krienų padažu ir bulvių-moliūgų koše. Muziejaus direktorius papasakos įdomių istorijų iš Raudondvario pilies savininko, grafo Tiškevičiaus gyvenimo.

Laidą veda Indrė ir Erikas Tamašauskai.

„Maistas ir aistros“ – gruodžio 3 d., šeštadienį, 9.30 val. per LRT KULTŪRĄ.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...