captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Ryto suktinis“: kaip gardžiai paruošti bebrieną?

Šeštadienį „Ryto suktinyje“ sužinosite, kaip Ramūnas iš Vadaktų medžioja bebrus ir gardžiai paruoštus juos patiekia ant vaišių stalo artimiesiems.  

Šeštadienį „Ryto suktinyje“ sužinosite, kaip Ramūnas iš Vadaktų medžioja bebrus ir gardžiai paruoštus juos patiekia ant vaišių stalo artimiesiems.

Ne mažiau nustebins ir Hamburgo lietuvių gyvenimas. Kaip iš meilės suvalkietei Rasai indas uždainavo lietuviškai, o ši moka užsidirbti megzdama gražiausias puošmenas savo mylimai dukrelei Glorijai.

Ar mokame švęsti? Atsakys Hamburgo lietuvis Rimas Baliulis.

Savo pasiūlymus ir mintis surašykite ir atsiųskite mums el. pašto adresu norinkeviciute@gmail.com. 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...