captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Ryto suktinis“: skaniausios kalėdinės riestės receptas

Aleksote, Kauno rajone, gyvenantis malūnininkas Pranciškus Jakubauskas ne tik miltus mala, bet ir dalijasi sveikos gyvensenos patarimais – kuo sveikatai naudingi viso grūdo miltai ir dribsniai, laukiniai kviečiai spelta, kaip pasigaminti avižų pieno.    
Renata Ničajienė. D. Lauručio nuotr.
Renata Ničajienė. D. Lauručio nuotr.

Aleksote, Kauno rajone, gyvenantis malūnininkas Pranciškus Jakubauskas ne tik miltus mala, bet ir dalijasi sveikos gyvensenos patarimais – kuo sveikatai naudingi viso grūdo miltai ir dribsniai, laukiniai kviečiai spelta, kaip pasigaminti avižų pieno.  

Renata Ničajienė parodys, kaip išsikepti kalėdinę riestę su aguonomis ir riešutais. Savo kulinarinėse knygose ji akcentuoja namų tradiciją, mat visų kulinarinių gudrybių išmoko iš mamos ir močiutės. Mama ir šiandien Druskininkuose kepa 8–10 kalėdinių riesčių, kurias dovanoja kaimynams ir artimiesiems.

Folkloro ansamblio „Nalšia“ nostalgiški romansai sužadins prisiminimus.

Vedėja Zita Kelmickaitė.

Savo pasiūlymus ir mintis surašykite ir atsiųskite mums el. pašto adresu: norinkeviciute@gmail.com 

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...