captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Skonio improvizacija“: ankstyvi pusryčiai. Ką valgo „Labas rytas, Lietuva“ vedėja Eglė Daugėlaitė?

Laidos vedėjas Arnas Mazėtis tiki, jog džiazo muzikantas gali improvizuoti tuo, ką jis žino apie muziką. Jis supranta, kas ir kaip dera, o kai šefas žino tik pradmenis, tada virtuvėje gimsta tikri netikėtumai.
Laidos vedėjas Arnas Mazėtis.
Laidos vedėjas Arnas Mazėtis.

Ką pusryčiams dažniausiai valgo ankstyviausios, populiarios laidos „Labas rytas, Lietuva“ vedėja Eglė Daugėlaitė?

Eglė: „Stengiesi bent kelias minutes skirti pusryčiams, jų gamybai.“

Kartu su skanų maistą ir netikėtas jo improvizacijas virtuvėje mėgstančia Egle sujungsime keletą receptų, kurie virs puikia improvizacija: vieni prabangiausių pusryčių pasaulyje – Benedikto pusryčiai su burokėlių karpaču Ispanijoje. Kaip tai įmanoma?
 

Puikios idėjos pusryčiams, pietums, vakarienei ar draugų susitikimui – šeštadienį, 10 ryte per LRT televiziją!

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...