captcha

Jūsų klausimas priimtas

„PIN kodas“: kiek valgytojų išlaiko restoranus?

Per pastaruosius ketverius metus naujų restoranų skaičius išauga 9 proc. per metus.
Dan Gold/Unsplash.com nuotr.
Dan Gold/Unsplash.com nuotr.

Iš anksto nerezervavus staliuko didmiesčiuose savaitgaliais sunku rasti, kur pavalgyti. Kainos čia taip pat kyla sparčiai. Bet nusprendus išmėginti naują vietą, neretai tenka sužinoti, kad ji nebeveikia. Savininkai sako, kad įkurti ypač pirmąjį restoraną – itin rizikinga. Skaičiuosime riziką, pinigus ir valgytojus su vienu sėkmingiausių virtuvės šefų Liutauru Čepracku.

„PIN kodas“ – penktadienį 16.05 val. per LRT RADIJĄ.

Ekonomiką suprasti paprasta, kai žinai, ko klausytis.

Ved. Mindaugas Aušra ir Jurgita Čeponytė.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Anonsai

 
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...