captcha

Jūsų klausimas priimtas

„Michelin“ žvaigždutes pelnęs šefas: kartais ir 30-tas bandymas būna katastrofa

Vokiečių šefo Hendriko Otto darbai „Michelin“ žvaigždutėmis vertinami jau daugelį metų. Gavęs pirmąją žvaigždutę, jis suprato, kad nori siekti antros, dabar – jam jau prognozuojama ir trečia. 
stop kadras
stop kadras

„Tai nėra paprasta. Žmonės ateina su dideliais lūkesčiais dėl maisto kokybės ir aptarnavimo. Kaskart turime jiems pateikti naujų patiekalų, būti išradingi, kūrybingi“, – sako virėjas.

Nors ir sulaukęs puikių įvertinimų, šefas darbo nemistifikuoja, tačiau daug kalba apie aistrą maistui ir meilę virtuvei.

Be to, dalyvauti kulinariniuose projektuose žinomas šefas atsisako, nes mano, kad taip suvulgarinama sunki profesija, už kurios slypi didelis kūrybinis darbas ir daugybė plušančių žmonių.

„Kartais reikia 10–20 bandymų, kad sukurtum labai gerą patiekalą, ir tuomet būni laimingas, o kartais bandome 20–30 kartų ir būna katastrofa“, – tikina H. Otto.

Kaip iš arti atrodo „Michelin“ žvaigždutėmis žymima virtuvė – LRT TELEVIZIJOS laidos „Stilius“ pasakojime.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Pasaulyje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...