captcha

Jūsų klausimas priimtas

Dietologės patarimai šventėms: ko vengti ir ką daryti persivalgius

Kam nederėtų piktnaudžiauti sūria silke, o kas turėtų privengti grybų patiekalų, pataria dietologė Rūta Petereit.

Kam nederėtų piktnaudžiauti sūria silke, o kas turėtų privengti grybų patiekalų, pataria dietologė Rūta Petereit.

Pasak mitybos specialistės, pagrindinė švenčių taisyklė – nepersivalgyti ir daryti pakankamas pertraukas.

R. Petereit teigia, kad reikėtų vartoti tik kokybišką aliejų, o mėsos ar paukštienos gamyboje vengti papildomų riebalų. Pasak jos, įvairios mišrainės turėtų būti skaninamos aliejais, o ne majonezu.

Dietologė atskleidžia, kas padeda virškinimui ir ką daryti persivalgius. Pokalbį su R. Petereit žiūrėkite ištraukoje iš laidos „Laba diena, Lietuva“.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...