captcha

Jūsų klausimas priimtas

Grybai ne tik apsaugo nuo virusų, bet ir padeda gydyti vėžį

Grybai pasižymi priešvėžinėmis savybėmis, stiprina imunitetą bei gerina tonusą, tvirtina VU Onkologijos instituto fitoterapeutas Juozas Ruolia ir pataria grybus valgyti tiems, kurių maisto racione nėra mėsos.
K. Vanago (BFL) nuotr.
K. Vanago (BFL) nuotr.

Grybai pasižymi priešvėžinėmis savybėmis, stiprina imunitetą bei gerina tonusą, tvirtina VU Onkologijos instituto fitoterapeutas Juozas Ruolia ir pataria grybus valgyti tiems, kurių maisto racione nėra mėsos.

„Grybai yra tolygūs mėsos produktams. Tai reikia įsidėmėti vegetarams ir veganams. Grybuose yra visos gyvybei reikalingos 22 amino rūgštys, 4 nukleininės rūgštys, iš kurių formuojasi genai. Pievagrybiai, voveraitės, kreivabūdės, kazlėkai turi angliavandenių, kurie atėję iki imuninės ląstelės – limfocito – suaktyvina jame medžiagų apykaitą. Tai padeda mus apsaugoti ne tik nuo virusų ir bakterijų, bet ir vėžinių ląstelių“, – aiškina J. Ruolia.

Visas interviu su gydytoju J. Ruolia – vaizdo įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...