captcha

Jūsų klausimas priimtas

Ypatingas senovinis prancūziškas desertas – karamelizuotos bulvės

Į įprastus mums produktus reikia pažvegti naujai – tokios filosofijos virtuvėje laikosi režisierius Vytenis Pauliukaitis. „Nustebinkite savo svečius per šventes, vietoj iškilmingų ir riebių tortų patiekę riebių bulvių“, – juokdamasis senovinio deserto receptą, kurį išgavo iš vienos Prancūzijos pilies šeimininkų, pristato V. Pauliukaitis ir siūlo jį išbandyti net ir tiems, kurie lig šiol nesiryžo gaminti desertų.
LRT stop kadras
LRT stop kadras

V. Pauliukaičio rekomenduojamą desertą galima pagaminti vos per kelias minutes, ir tam neprireiks gausybės ingredientų.

„Kai pirmą kartą man pasiūlė paragauti šio patiekalo vienoje Prancūzijos pilyje, iškart pasakiau, kad nenoriu jokio saldaus patiekalo iš bulvių, nes man tai atrodo nesąmonė. Nemoku gaminti jokių saldžių patiekalų, tad šis receptas puikiai tiks tokiems, kaip aš. Tai iš tikrųjų genialu, nors beveik nereikalauja jokių kulinarinių gebėjimų“, – tvirtina V. Pauliukaitis.

Receptas – vaizdo įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...