captcha

Jūsų klausimas priimtas

Nesudėtingas amerikietiškas obuolių pyragas, kurį B. Nicholson iškepė ne iš pirmo karto

„Labai mėgstu saldumynus ir gardumynus, bet juos kepu tik savaitgaliais“, – sako savo televizinėje virtuvėje besisukanti Beata Nicholson ir čia pat siūlo puikų receptą savaitgalio desertui – amerikietišką obuolių pyragą. 
„Beatos virtuvė“ nuotr.
„Beatos virtuvė“ nuotr.

„Šis kepinys yra įkvėptas amerikietiško obuolių pyrago, bet pritaikytas mūsų lietuviškoms virtuvėms. Bent jau aš savo virtuvėje neturiu tradicinės amerikietiško obuolių pyrago kepimo formos, o daugelio lietuvių virtuvėje galima rasti paprastą atsegamą torto formą, kurią puikiai galima panaudoti ir šio deserto gaminimui“, – tvirtina B. Nicholson.

Žinoma kulinarė atvirai priduria, jog ji pati šį pyragą kepė ne vieną kartą, kol atrado puikų receptą, kurį gali pasiūlyti ir savo laidos žiūrovams.  

„Ne vieną kartą bandžiau, kol galų gale atradau tą tinkamą tešlą, tinkamą gaminimo būdą. Nors pyragas atrodo ganėtinai įspūdingai, gaminimas nėra toks jau sudėtingas“, – pažymi žurnalistė.

Pyragui prireiks sviesto, cukraus pudros, druskos, miltų, grietinės, obuolių, cinamono, cukraus ir citrinos sulčių.

Kaip atrodo gaminimo procesas, žiūrėkite vaizdo įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close