captcha

Jūsų klausimas priimtas

Maisto tinklaraštininkė pasidalijo raugintų daržovių su česnakais receptu

Vis labiau vėstant orams, metas pagalvoti apie daržovių rauginimą. Gali atrodyti, kad tam reikia daug laiko ir pastangų, bet išties taip nėra.
Tanalee Youngblood/Unsplash nuotr.
Tanalee Youngblood/Unsplash nuotr.

Maisto tinklaraštininkė Ieva Šidlaitė pristato, kaip rauginti daržoves.

Jums reikės:

morkų

kopūsto

burokėlių

2 skilt. česnako

40 g druskos

Kaip gaminti – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...