captcha

Jūsų klausimas priimtas

Mitybos specialistė: pateikiau patarimų 20 metų tą patį gaminantiems virėjams

„Ši knyga gimė, nes daug metų dirbau maisto pramonėje, kūriau žmonėms nepalankų maistą ir niekaip negalėjau su tuo susitaikyti – kodėl sveikatos specialistai rekomenduoja vieną, o aš turiu kurti maistą, kuris yra nepalankus žmonių sveikatai“, – sako knygos „Sveikatai palankus technologinių kortelių ir valgiaraščių rinkinys“ autorė Raminta Bogušienė.
LRT stop kadras
LRT stop kadras

Sveikos mitybos specialistė pasakoja, kad bedirbdama ekologiškų maisto produktų sertifikavimo sektoriuje suprato, jog vaikų maitinimas išliko toks pat, koks buvo jos vaikystėje.

„Nespalvotas maistas, mažai daržovių. Viešoje erdvėje kalbama apie sveiką mitybą, koks maistas yra sveikatai palankus, tačiau praktinių priemonių, kaip virėjoms techniškai pagaminti patiekalą, kad jis būtų sveikatai palankus, kai jos 20 metų gamina tuos pačius virtų bulvių cepelinus, trūko. Todėl ji ir buvo sukurta“, – tikina R. Bogušienė.

Išsamiau – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...