captcha

Jūsų klausimas priimtas

Šokoladinis pyragas be miltų, kurį iškeptų net devynmetis

Daugumai žmonių žodis „kepiniai“ asocijuojasi su ilgomis valandomis virtuvėje ir didžiausiu produktų sąrašu. Tačiau yra ir itin paprastų kepinių receptų, pastebi Beata Nicholson ir siūlo išbandyti vieną jų – šokoladinį pyragą be miltų.
„Beatos virtuvė“ nuotr.
„Beatos virtuvė“ nuotr.

„Šis pyragas yra toks paprastas, kad jį iškeptų net mano devynmetis sūnus, ir prireiks tam vos kelių produktų“, – taip savo kepinį, šokoladinį pyragą be glitimo, pristato B. Nicholson.

Šokoladiniam pyragui prireiks 200 g juodojo šokolado, 4 kiaušinių, 100 g rudojo cukraus, žiupsnelio druskos, 2 šaukštų kakavos ir saujos skrudintų, lengvai sūdytų migdolų.

Plačiau – vaizdo įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close