captcha

Jūsų klausimas priimtas

Šokoladiniai pusryčiai padės kovoti su alkiu ir saldumynų poreikiu

„Kai ištinka alkis, imu valgyti, kas papuola po ranka: bandeles, riestainius, sausainius arba šokoladinius saldainius. Pastariesiems negaliu atsispirti, bet visai neseniai išradau ginklą, kaip kovoti su alkiu ir šokoladiniais saldainiais“, – kulinarinėje laidoje „Beatos virtuvė“ tvirtina vedėja Beata Nicholson ir pristato savo sukurtą receptą – šokoladinius pusryčius.
LRT stop kadras
LRT stop kadras

Anot B. Nicholson, jei pusryčius praleidžiate dėl laiko stygiaus ryte, juos galima pasigaminti iš vakaro. „Prekybos centruose parduodami sausi pusryčiai dažniausiai būna pilni cukraus ir kitokių blogybių. O namuose galima pasigaminti naudingą ir skanų sausų pusryčių mišinį, kuriuo galėsite mėgautis net keliais būdais“, – tvirtina kulinarė.

Šokoladiniams B. Nicholson pusryčiams prireiks pieno, kakavos, kavos, medaus, naminio pusryčių mišinio, skaldytų riešutų, ispaninio šalavijo sėklų ir natūralaus jogurto. O nemėgstantiems šokolado laidos vedėja siūlo alternatyvą – troškintų vaisių pusryčius.

Plačiau – vaizdo įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close