captcha

Jūsų klausimas priimtas

Patarimus alergiškiems žmonėms sudėjo į receptų knygą

Alergijų vis daugėja, vis mažesni vaikai tampa alergiškais, tad ir mityba alergiškiems žmonėms tampa vis aktualesne. Būtent alergijų kamuojamiems žmonėms kulinarinių knygų autorė Asta Tvirbutienė parašė knygą „Jokios alergijos“. 
Asociatyvi BNS nuotr.
Asociatyvi BNS nuotr.

Knygos autorė pabrėžia, kad receptai skirti ne tik alergiškiems žmonėms – pagal juos pagamintais patiekalais gali mėgautis ir neturintys visiškai jokių alergijų. 

Receptų knyga pradedama nuo skyriaus, skirto netoleruojantiems glitimo.

„Gydytojai teigia, kad daug žmonių net nežino, kad jie yra jautrūs glitimui ir kad jie jaustųsi daug geriau, jei glitimo nevartotų. O tie, kurie jau žino apie savo alergiją, ras čia jiems tinkančių patiekalų“, – pasakoja A. Tvirbutienė. 

Taip pat knygoje receptų ras žmonės, alergiški pieno produktams, kiaušiniams, šokoladui, riešutams, norintys mažinti mėsos racione. 

Plačiau – pokalbyje.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close