captcha

Jūsų klausimas priimtas

Papasakojo apie skonio priedus: itin pavojinga vaikams

Visuomenėje vis populiaresnis tampa kuo mažiau riebalų turintis maistas, tačiau čia slypi pavojus, mat maistui praradus riebalus, pridedama daugybė skonio priedų.
BNS nuotr.
BNS nuotr.

„Kada maistą padarome mažiau riebų, jis tampa neskanus. Jame yra mažiau skonio. Reikia jį kažkuo paskaninti. Tad dedama daugybė skonio papildinių“, – teigia Vilniaus universiteto medicinos fakulteto profesorė dr. Janina Tutkuvienė.

Ji prideda, kad riebalai – žmogui priimtinas produktas, tik juos vartojant reikia jausti saiką. Be to, anot jos, skonio priedų reikia vengti vaikams, nes šie priedai gali lemti neuronų tinklų žūtį.

Daugiau – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...