captcha

Jūsų klausimas priimtas

Lengviems pietums – bulvių ir paprikų salotos

Po gausių žiemos švenčių vaišių siūlome pasigaminti salotas. Receptą pristato karšto maisto užkandinės-baro „The Great Tit“ virtuvės šefas Domas Sikorskis.
Asociatyvinė Reuters/Scanpix nuotr.
Asociatyvinė Reuters/Scanpix nuotr.

Karštų bulvių kroketų ir degintų paprikų salotoms reikės:

10 orkaitėje keptų bulvių kroketų
1/2 raudonosios degintos paprikos be odos
15 g gražgarsčių
20 g mėlynojo pelėsinio sūrio
100 g plėšytos rūkytos vištienos krūtinėlės
1/4 šiaudeliais pjaustyto mėlynojo svogūno
2 šaukštų balzaminio acto
50 ml tyro alyvuogių aliejaus
1/2 citrinos sulčių
15 g lygialapių petražolių
1 šaukšto medaus

Kaip gaminti – žiūrėkite įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...