captcha

Jūsų klausimas priimtas

Kūčių stalas: ką pagaminti, kad būtų tradiciška ir sveika?

Kūčios – jau čia pat. Ką įdomaus ir tuo pačiu tradiciško bei sveiko galima patiekti ant šventinio stalo?
Scanpix/TT News Agency nuotr.
Scanpix/TT News Agency nuotr.

Maisto tinklaraštininkė ir kulinarinių knygų autorė Renata Ničajienė pažymi, kad silkė yra riebi žuvis, tad nėra būtina jos papildomai lieti majonezu. R. Ničajienė siūlo silkę patiekti su šviežiomis daržovėmis, apšlakstant tik citrinų sultimis ir šaltai spaustu riešutų aliejumi. Viena iš siūlomų daržovių šiam patiekalui – topinambai, kurie, pasak tinklaraštininkės, puikiai dera su graikiniais ar lazdynų riešutais.

Daugiau apie šį ir kitus šventinius patiekalus – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...