captcha

Jūsų klausimas priimtas

Kaip išsikepti sveiką tortą?

Esame įpratę, kad tortuose yra daug rafinuotų maisto produktų. Kokios alternatyvos įmanomos?
BNS nuotr.
BNS nuotr.

„Pavyzdžiui, kepant tortą, be cukraus labai sunku išsiversti. Nes visi žino, kad plakti kiaušiniai su cukrumi yra daugelio biskvitų pagrindas. Bet reikia stengtis kuo mažiau cukraus naudoti ir rinktis rudąjį cukrų“, – sako kulinarinių knygų autorė, maisto tinklaraštininkė Renata Ničajienė.

Plačiau – įraše.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...
Close