captcha

Jūsų klausimas priimtas

VMVT „Judex“ koldūnuose rado didesnį žarninių lazdelių kiekį

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba praneša, kad pirmuosiuose įmonės „Judex“ pusgaminių mėginių tyrimo rezultatuose salmonelės bakterijų nenustatyta, tačiau „Užkalnio“ koldūnuose su kalakutiena ir bruknėmis rado didesnį žarninių lazdelių kiekį. 
BNS nuotr.
BNS nuotr.

Iš viso tyrimams atrinkta 230 įvairių pusgaminių produkcijos mėginių. 

Pirmadienį pranešta, kad pagal iš STT gautus „Judex“ produkcijos tyrimų rezultatus, žarninių lazdelių buvo „Užkalnio“ koldūnuose su mėsa ir rozmarinu bei cepelinuose „Mamos“. 

Salmonelių buvo rasta koldūnuose „Liux“.

Komentarai

Spausdami siųsti mygtuką sutinkate su Taisyklėmis ir atsakomybe

Lietuvoje

 

Susiję įrašai

 
Visi įrašai
Kraunasi ...
 
GrojaraštisIrašaiKeisti
Kraunasi ...
  
VartotojasPašalinti
Kraunasi ...